Onlinebingo

Som du säkert märkt så är det idag fruktansvärt populärt att spela bingo online, bingon har lyckats fånga upp dem som inte spelat casinospel online men ändå är intresserade av spel. Länge har bingon associerats med äldre damer i guldkeps på Finlandsfärjan och gamla gubbar med keps och midjeväska i bingohallen. Men tack vare att man nu kan spela online så håller dessa stereotyper på att helt tvättas bort.

Dessutom kan man vara mycket mer aktivt social när man spelar onlinebingo eftersom att man kan chatta samtidigt som man spelar utan att någon skriker ”tyst”. Så om man nu vill spela bingo på nätet så gäller det först och främst att välja en bland alla de bingosajter som finns. Det är kanske inte det enklaste att få en överblick på men det finns några knep, sök efter svensk bingo online eller gå in på några av dessa: MariaBingo, Betsson Bingo, Unibet Bingo. Alla dem vi nämnt är licensierade och välkända i Sverige av svenska spelare, ett tecken på att en bingosajt är oseriös är att de inte har någon spellicens. Det måste man ha och har dem inte det så kommer dem med största säkerhet att lura dig på pengar.

När du så valt var du vill spela är det bara att registrera dig som medlem och det är inte svårt eller komplicerat. Det brukar oftast finnas en klar och tydlig guide som man bara behöver följa steg för steg. För att sätta in pengar brukar det finnas några olika alternativ, bland annat brukar man kunna använda sig av e-plånböcker som Paypal och liknande, men det brukar även gå att betala med VISA-kort och andra kreditkort.

När man chattar på en bingosajt så gäller det precis som överallt annars att man använder ett vårdat språk och är trevlig mot sina medmänniskor. Att spela bingo online ska vara ett nöje med spänning i och inte något otrevligt ställe där man sitter och häcklar varandra. Dessutom finns det oftast chattvärdar i chattarna som håller ordning och anordnar chattspel.